Verkstedet


På Verkstedet gir vi helhetlig behandling og undervisning etter Anatomy Trains prinsippene, samt kosthold hovedsaklig basert på paleo prinsipper. (Naturlig mat, med lite raske karbohydrater og mye fett/protein)

Det kalles for strukturell integrering, det handler om å balansere spennet i kroppens muskler og bindevev slik at livet blir enklere. Det vil si; har du vondt i skulderen behandler vi selvsagt den, og vi behandler hele mønsteret som er koblet til skuldersmerten din.

Vi baserer behandlingene på den nyeste forskningen på nervesystemet og bindevevet.

Jeg jobber også med å øke potensialet til atleter, uansett gren eller nivå. Jo høyere nivå, jo mer vil du få ut av trening og behandling hos meg. Du vil ikke tro resultatene dine! Både Walking & Running system og Somalogy™ Evolutionary Movement passer for atleter.

For yogautøvere tilbyr jeg behandlinger som øker din fremgang og fordyper din forståelse av yoga. Kjempespennende!

Om du ønsker å se yngre, vakrere og mer attraktiv ut i din kroppsholdning er Youthing Body System noe du bare må prøve!

Om det er første gang du er hos oss, møt opp 10 min før avtalt tid for å fylle ut helseserklæring. Avbooking senere enn 24 timer før behandling faktureres i sin helhet. Trenger du behandling en annen tid enn det som er tilgjengelig online, ta kontakt.

Behandlingsformer tilgjengelig:

Verkstedet Bodywork System (VBS)
Verkstedet Walking & Running System (WRS)
Somalogy™ Youthing Body System (YBS)
Somalogy™ Evolutionary Movement (EME)
Somalogy™ Kraniosakral

Priser:

  • 1800,- (1,5 time)
  • 1200,- (1 time)
  • 900,- (45 minutter)

Behandlingene foregår på Verkstedet Klinikk, Inkognitogata 31, 0256 Oslo.

For relevant forskning se min kollega Marius Blomstervik’s brilliante forskningsblogg. Masse forskningsartikler relatert til behandlingene vi tilbyr på Verkstedet.